Vânzare ZappAds
Distribuie

Sonerie Smart cu Camera și Conectivitate WiFi

PRET: 150 RON Livrare: 2-15 zile
Revânzare
Vizualizări 3419
15.09.2023
PRET: 150 RON -15.09.2023
Vizualizări 3419

Electronice si Electrocasnice

Aparate Foto - Camere Video

Camere video

Descriere

Descoperă inovația și siguranța la ușa ta cu ajutorul soneriei smart cu cameră și conectivitate WiFi. Acest dispozitiv avansat îți oferă controlul complet asupra accesului în casă, astfel încât să poți vedea, comunica și monitoriza orice se întâmplă la ușa ta, indiferent unde te-ai afla.

Caracteristici cheie:

Monitorizare Video HD: Cu camera HD integrată, poți vedea vizitatorii în timp real, în calitate înaltă, direct pe smartphone-ul tău, oferind o imagine clară și detaliată.

Comunicare Bidirecțională: Interacționează cu vizitatorii tăi folosind funcția de comunicare audio bidirecțională. Poți vorbi cu ei de la distanță, oferindu-le instrucțiuni sau primind mesaje de la aceștia.

Conectivitate WiFi: Poți conecta soneria la rețeaua ta WiFi pentru a avea acces la funcționalități și control de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile intuitive.

Înregistrare și Stocare Video: Soneria poate înregistra clipuri video sau capturi de ecran atunci când detectează mișcare sau sunet. Aceste înregistrări pot fi stocate pe un card SD sau în cloud, pentru acces ulterior.

Notificări în Timp Real: Primiți notificări instantanee pe smartphone-ul tău atunci când se activează soneria, permițându-ți să fii mereu conștient de ce se întâmplă la ușa ta.

Vizualizare Nocturnă: Funcția de vedere nocturnă asigură capturarea imaginilor clare chiar și în condiții de lumină slabă sau întuneric complet.

Design Elegant și Durabil: Soneria are un design elegant, modern și este construită să reziste la intemperii, pentru a face față cu brio oricăror condiții meteorologice.

Cu această sonerie smart cu cameră și WiFi, poți păstra controlul asupra securității casei tale și te vei simți întotdeauna în siguranță. Aducând tehnologia la ușa ta, ai un instrument puternic pentru a-ți proteja familia și bunurile prețioase.

Vanzator

ZappAds.ro

ZappAds

Pe site din ian. 2020

PRET: 150 RON Livrare: 2-15 zile
Revânzare

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Licitatie
Vand plava Video GTX 1660
Proprietar

Rădăuți - 16.09.2023

2500 RON
Vanzare Directa
Laptop Microsoft Surface Go 12.4"
Proprietar

Ploiești - 11.09.2023

2399 RON
Vanzare Directa
Masini de spalat Bosch, Whirlpool, Privi...
Proprietar

Timișoara - 16.09.2023

400 RON
Licitatie
Iphone 12 Pro Impecabil - Cluj-Napoca
Proprietar

Cluj-Napoca - 16.09.2023

3965 RON