Despre noi

Zapp Ads este una dintre cele mai noi platforme de anunțuri online gratuite și totodată, cel mai important jucător pe piața de vânzări din România. Fondată în 2021, cu peste 20 parteneri, îți oferă posibilitatea de a îți promova anunțul complet gratuit, obținând astfel vizibilitate și rezultate imediate.

Prin intermediul Zapp Ads îți poți publica anunțul în orice colț al țării, atât în orașele mari București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanta , Sibiu , Piatra-Neamt cât și în cele mai mici. Adaugă-ți și tu anunțul pe site-ul nostru dacă ești interesat să vinzi sau să dai spre închiriere unul sau mai multe obiecte/servicii din următoarele domenii:

  • Autoturisme, Motociclete, Bărci
  • Oferte Servicii și Echipamente
  • Servicii și Produse Agricole
  • Adopții și Vânzări Animale
  • Hobby și Timp Liber
  • Jocuri, Jucării și Produse pentru Copii
  • Articole și Unelte Casnice
  • Laptop, Smartphone și Electrocasnice
  • Oferte și Cereri de Muncă
  • Vânzări și Închirieri Imobile

Echipa din spatele proiectului

În spatele platformei de anunțuri online, se află o echipă cu vastă experiență în domeniu, care îți stă la dispoziție cu orice informație de care ai putea avea nevoie. De asemenea, îți oferim datele noastre de contact aici, pentru a putea lua legătura cu noi dacă este necesar.

În plus, echipa noastră are în vedere o strategie bazată pe cunoașterea parteneriatului, în vederea câștigării unei colaborări armonioase, dar se concentrează și pe interesele și dorințele fiecărui utilizator al site-ului. Tocmai din acest motiv și pentru că suntem conștienți cât de important este pentru tine să ai rezultate imediate, ne ocupăm ca anunțul tău să fie unul optimizat, să conțină cuvinte cheie, pentru a apărea în primele pagini de căutare.

În Calitate de Cumpărător

Dacă îți dorești să cumperi sau să închiriezi produse/ servicii, cu ajutorul nostru o vei putea face într-un mod rapid și eficient. Pentru a te putea convinge de acest lucru, îți prezentăm doar câteva dintre cele mai importante particularități ale acestei platforme:

Sute de anunțuri noi. În fiecare zi, pe Zapp Ads, vei avea ocazia să descoperi noi anunțuri postate chiar de vânzători. Indiferent de ceea ce vrei să cumperi sau cât de dificil crezi că este de găsit, cu noi vei reuși să îți îndeplinești dorințele!

Prețuri corecte. Știm că și tu îți dorești să plătești un preț corect pentru serviciul sau bunurile în posesia cărora vei intra. Acum, numai cu Zapp Ads, se poate!

Siguranță și Transparență. Pe platforma noastră, anunțurile online sunt însoțite de datele de contact ale vânzătorului, în așa fel încât tu să iei legătura cu el și să te asiguri că totul va decurge într-un mod favorabil.

Vânzarea prin Licitație- Oportunitatea Perfectă

Platforma îți oferă oportunitatea de a vinde sau de oferi spre închiriere nu doar produse, ci și servicii din foarte multe domenii, garantându-ți vizibilitate, transparență și profesionalism. Mai mult decât atât, Zapp Ads vine cu un concept nou, original și inedit, cu ajutorul căruia îți poți publica anunțul cu licitație.

În calitate de vânzător, această alegere are un mare avantaj, însă nu singurul: eviți negocierea cu cei care vor să cumpere. Știm că acest lucru poate deveni enervant, mai ales în cazul în care cumpărătorii sunt insistenți. Așadar, prin intermediul unei licitații nu vei fi nevoit să mai întâmpini astfel de neplăceri.

Dacă însă te afli de cealaltă parte și îți dorești să cumperi, o licitație îți va da ocazia să economisești timp prețios. Astfel, bunurile scoase la licitație se vor vinde într-o zi bine stabilită, evitând eventualele neplăceri. Mai ales dacă intenționezi să cumperi un imobil, fapt ce impune vizionarea acestuia, cu ajutorul unei licitații vei reuși să reduci considerabil timpul.