Revoluția financiară

Noua monedă digitală Zapp este aici!

Noua monedă digitală Zapp este o modalitate revoluționară de a plăti produse și servicii online.

View Details

Monede vandute:

7 4 5 4 8

Dacă dețineți monede Zapp, puteți cumpăra produse de pe site-ul zappads.ro care au eticheta "cumpără cu monede", puteți participa la tombolele

ZappAds pentru a căștiga premii de valoare, cum ar fi case, apartamente, mașini, electronice, și puteți beneficia de o dobândă săptămânală de 5% dacă le păstrați mai mult timp.

Dar acestea sunt doar unele din avantajele oferite de moneda Zapp. De exemplu, dacă doriți să vindeți mai rapid produsele sau serviciile, moneda Zapp vă poate oferi acces la diverse instrumente de promovare eficiente.

De asemenea, puteți participa la licitații pe site-ul ZappAds și, dacă sunteți interesat de ofertele altor utilizatori, puteți accesa datele lor de contact fară a fi nevoit să participați la licitație.

Prețul monedei Zapp este, de asemenea, în continuă creștere, deoarece este strâns legat de performanța și creșterea companiei ZappAds. Acest lucru înseamnă că moneda Zapp este o alegere stabilă și sigură pentru cei care doresc să investească în monede digitale.

Puteți cumpără minim 5 monede Zapp, dar dacă achiziționați mai multe, veți beneficia de reduceri semnificative.

DIGITALA Zapp

Cum achiziționezi

Moneda Digitala Zapp?

Daca doriti sa cumparati moneda digitala Zapp, exista cateva pasi simpli de urmat.

01

Daca doriți să cumpărați moneda digitală Zapp, exista câteva pasi simpli de urmat. În primul rând, trebuie să vă înregistrați pe site-ul zappads.ro. Acest lucru poate fi făcut accesând butonul "înregistrare" de pe homepage urmând instrucțiunile afișate.

02

După ce vă autentificați, trebuie să accesați profilul dvs. din meniul site-ului. În profilul dvs., veți găși butonul "cumpără monede". Apăsăți acest buton pentru a accesa pagina de cumpărare a monedelor Zapp.

03

Pe pagina de cumpărare a monedelor Zapp, trebuie să specificați cât de multe monede doriți să cumpărați și să selectați modalitatea de plata dorita.

Monedele Zapp pot fi plătite cu cardul, prin intermediul unei tranzacții securizate. După ce ați completat formularul de cumpărare și ați confirmat tranzacția, monedele vor fi adăugate contului dvs. și le puteți utiliza imediat.

În concluzie, achiziționarea monedei digitale Zapp este un proces simplu, rapid și avantajos, iar prețul este încă mic.