Vânzare ZappAds
Distribuie

Dozator Automat de Hrană pentru Animale de Companie

PRET: 310 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Vizualizări 293
07.04.2024
Proprietar
PRET: 310 RON -07.04.2024
Vizualizări 293

Electronice si Electrocasnice

Descriere

Cu acest Dozator Automat de Hrană pentru Animale de Companie, veți putea asigura mereu hrana corectă și la timp pentru cățelușul sau pisica dvs. Acest dispozitiv inteligent și versatil este soluția perfectă pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie primește hrana de care are nevoie, indiferent de programul dvs. zilnic.

Hrănire Programabilă și Flexibilă:
Dozatorul automat permite ajustarea cantității de hrană în fiecare masă, de până la 4 mese pe zi, cu porții de la 1 la 20. Nu mai trebuie să vă treziți în zori sau să vă faceți griji când întârziați seara.

Stocare Sigură cu Închidere Etanșă:
Acest dozator pentru pisici are un capac cu închidere etanșă pentru a menține hrana uscată, crocantă și gustoasă, evitând vărsarea hranei când dispozitivul este răsturnat. Fereastra vizibilă vă permite să verificați cantitatea de hrană rămasă și să adăugați hrană oricând doriți.

Hrană Continuă Pentru Animalul Dvs.:
Dispenserul automat de hrană utilizează un adaptor DC de 5V. În caz de întrerupere a curentului electric, acesta poate fi alimentat cu 3 baterii alcaline de tip D (nu sunt incluse), pentru a vă asigura că animalul dvs. primește hrana în mod constant.

Funcție de Memorie:
Echipat cu o funcție de memorie a setărilor pentru a preveni întreruperile neașteptate ale curentului electric. Dozatorul automat de hrană reține programul de hrănire, astfel încât nu mai este necesar să-l reconfigurați dacă apare o întrerupere de curent. Nu mai pierdeți timpul.

Înregistrări Personalizate de 10 Secunde:
Acest dozator automat de hrană înregistrează un mesaj vocal personalizat de 10 secunde, care vă ajută să vă chemați animalul de companie la masa lui și să îi întăriți legătura cu el prin hrănire regulată. Vă veți simți în siguranță știind că animalul dvs. de companie este bine îngrijit.

Eliminarea Blocajelor la Distribuirea Hranei:
Cu rotație non-blocantă la 360 de grade și un design cu piesă de amestec din cauciuc moale și elicoid flexibil, procesul de distribuire a hranei este neted și elimină problemele cu blocarea hranei. Bolul este, de asemenea, ușor de curățat, iar interiorul este din oțel inoxidabil cu o suprafață lucioasă și durabilă.

Angajament Post-Vânzare:
Dacă întâmpinați probleme de calitate sau alte probleme în timpul utilizării, vă rugăm să contactați personalul nostru de asistență post-vânzare în timp util. Vom rezolva problema pentru dvs. și vă vom asigura satisfacția.

Vanzator

Andrei

Proprietar

Pe site din ian. 2023

PRET: 310 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Licitatie
Vand plava Video GTX 1660
Proprietar

Rădăuți - 16.04.2024

2500 RON
Vanzare Directa
Laptop Microsoft Surface Go 12.4"
Proprietar

Ploiești - 11.04.2024

2399 RON
Vanzare Directa
Masini de spalat Bosch, Whirlpool, Privi...
Proprietar

Timișoara - 16.04.2024

400 RON
Licitatie
Iphone 12 Pro Impecabil - Cluj-Napoca
Proprietar

Cluj-Napoca - 16.04.2024

3965 RON