Zapp Ads : Chirii si Vanzari Imobiliare

Min: Max:

Licitatie
casa la soseaua nationala in fata scolii...
Proprietar

Galați
22.03.2023

370715   EUR

31507

Licitatie
Garsoniera Sector 4 Grand Arena
Proprietar

Alexandria
azi-03:57

1   EUR

29960

Licitatie
Stefan Cel Mare 4` Metrou Barbu Vacaresc...
Proprietar

Coșteiu
azi-03:53

579   EUR

30701

Licitatie
Garsoniera de inchiriat Tomis Nord
Proprietar

Livezile
azi-03:53

350   EUR

30652

Licitatie
Racadau, renovat, vedere spre Tampa, 2 l...
Proprietar

Albești
azi-03:53

400   EUR

31028

Licitatie
Inchiriez apartament doua camere decoman...
Proprietar

Bocșa
azi-03:50

400   EUR

31399

Licitatie
Apartament 2 camere
Proprietar

Lăpușata
azi-03:46

200   EUR

31241

Licitatie
2 camere, mobilat modern, central, AC, p...
Proprietar

Feliceni
azi-03:46

569   EUR

32418

Licitatie
Hala si teren la vanzare in Beclean
Proprietar

Lazuri de Beiuș
azi-03:44

200000   EUR

30677

Licitatie
Ultracentral Bulevardul Stefan cel Mare...
Proprietar

Sighișoara
azi-03:43

500   EUR

31510

Licitatie
Apartament cu 2 camere in zona Aparatori...
Proprietar

Berceni
azi-03:35

400   EUR

30606

Licitatie
De Vanzare / Inchiriere Hala Productie c...
Proprietar

Chișineu-Criș
azi-03:30

1000000   EUR

30469

Licitatie
Hala productie 800 mp si 4200 mp teren l...
Proprietar

Batăr
azi-03:29

225000   EUR

30973

Licitatie
Hale industriale de vanzare in Lugoj
Proprietar

Vulcana-Pandele
azi-03:29

300000   EUR

31724

Licitatie
Hala (grajd) Corod, Galati
Proprietar

Poeni
azi-03:22

119000   EUR

30062


Anunțuri Imobiliare Online

Platforma ZappAds vine în sprijinul celor care își doresc să tranzacționeze proprietăți. Astfel, ai la dispoziție o serie de secțiuni interesante în care îți poți încărca anunțul. Mulțumită numărului mare de utilizatori, ai ocazia să te bucuri de o vizibilitate extinsă a anunțului tău. Așadar, șansele ca tu să reușești să vinzi sau să cumperi proprietatea pe care o dorești sunt mai mari decât în cazul altor platforme similare.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Anunțuri Imobiliare Online și să completezi formularul Anunț Nou. Acolo ai o serie de date ce trebuie menționate, inclusiv anul în care proprietatea a fost construită, suprafața utilă, numărul de camere, precum și alte informații adiționale de care potențialii cumpărători ar putea fi interesați.

Este foarte important să fii transparent și să incluzi toate informațiile de care persoanele interesate ar putea avea nevoie. În acest fel, îți vei mări șansele de a vinde proprietatea respectivă.

Nu în ultimul rând, prețul trebuie să fie decent și conform raportului cerere/ofertă de pe piața actuală. Îți recomandăm să arunci o privire peste celelalte anunțuri imobiliare online de pe piață, astfel încât să îți faci o idee referitoare la prețurile existente pe platformă.

Imobiliare de Vânzare

Dacă ai o proprietate pe care îți dorești să o vinzi, acum este momentul perfect. Platforma ZappAds îți oferă oportunitatea de a intra în contact cu o bază de date care conține foarte mulți potențiali clienți. Astfel, tot ce ai nevoie să faci este să îți încarci anunțul pe platformă și să aștepți ca persoanele interesate de proprietatea ta să te contacteze.

Întrucât nivelul de interes este unul foarte mare, este destul de probabili ca primul cumpărător interesat să apară după doar câteva ore.

Această tendință este în continuă creștere, în special în cazul categoriei Anunțuri Imobiliare Gratuite. Așadar, șansele ca tu să reușești să vinzi proprietatea cresc semnificativ.

Totuși, este foarte important să analizezi cu atenție ofertele primite. În special în ultima perioadă, numărul acțiunilor orientate către spam, phishing și fraudă online a crescut semnificativ pe platformele de anunțuri online gratuite din România. Astfel, moderatorii platformei ZappAds lucrează continuu pentru a asigiura un climat de securitate, care să îți permită să vinzi și să cumperi imobiliare online în siguranță. Totuși, în cazul în care ești contactat de persoane suspecte prin intermediul chat-ului integrat în platformă, îți recomandăm să raportezi activitatea folosind butonul Report.

Proprietăți de Închiriat

Abia te-ai mutat într-un oraș nou și ești în căutarea unei garsoniere de închiriat? Vrei să schimbi locuința actuală și cauți apartamente de închiriat? ZappAds este locul perfect pentru a rezolva aceste probleme. În cadrul categoriei Anunțuri Imobiliare de Închiriat vei găsi o mulțime de anunțuri relevante. Poți folosi filtrele disponibile pe site, pentru a vedea exact proprietățile disponibile într-o anumită zonă, într-un anumit segment de preț, precum și organizarea acestora în funcție de dotările disponibile. Astfel, vei putea face alegerea potrivită și vei reuși să găsești garsoniera de închiriat perfectă pentru tine.

Pe de altă parte, dacă ai o garsonieră pe care nu o folosești și pe care îți dorești să o dai spre închiriere, ZappAds te poate ajuta necondiționat. În secțiunea de Anunțuri Imobiliare Gratuite, poți încărca anunțul tău, alături de poze, informații relevante și prețuri. Îți recomandăm să incluzi informații cât mai complete, pentru a îți crește șansele de a închiria proprietatea cât mai rapid. În ceea ce privește informațiile esențiale referitoare la garsoniera sau apartamentul tău, va trebui să menționezi numărul de camere, suprafața, dacă este decomandat sau semi-decomandat, etajul la care este situată proprietatea, precum și alte date interesante. Prețul poate fi negociabil sau fix, în funcție de preferințele tale.