Vânzare ZappAds
Distribuie

Perna Ergonomică Multifuncțională

PRET: 129 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Vizualizări 4876
20.06.2024
PRET: 129 RON -20.06.2024
Vizualizări 4876

Articole si Unelte Casnice

Mobila - Decoratiuni

Dormitor

Descriere

Pregătește-te pentru o experiență de somn fără egal cu perna noastră ergonomică pe forma capului, cu diferite zone de dormit. Această pernă revoluționară se adaptează perfect la contururile tale și îți oferă suportul personalizat de care ai nevoie pentru a te trezi odihnit și revigorat în fiecare dimineață.

Caracteristici cheie:

Design Ergonomic Avansat: Forma pernei este proiectată pentru a se potrivi perfect formei capului și gâtului, asigurând o aliniere corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Zone de Dormit Diferențiate: Perna este împărțită în zone de dormit diferite, fiecare având un grad de fermitate și suport specific. Astfel, poți ajusta poziția capului și gâtului în funcție de preferințele tale.

Material de Calitate Superioară: Perna este confecționată din materiale de înaltă calitate, care sunt moi la atingere și durabile în timp. Hipoalergenică și respirabilă, perna menține o temperatură confortabilă în timpul somnului.

Beneficii pentru Sănătate: Prin susținerea corectă a coloanei vertebrale și a mușchilor gâtului, această pernă ergonomică poate contribui la reducerea durerilor de gât și la îmbunătățirea calității somnului.

Ușor de Întreținut: Perna are o husă detașabilă și lavabilă, ceea ce o face ușor de curățat și de menținut în condiții igienice optime.

Cu perna noastră ergonomică multifuncțională, vei descoperi un nivel superior de confort și odihnă în timpul somnului. Oferă-ți luxul de a te trezi revigorat și pregătit pentru o nouă zi. Cu această pernă, somnul devine o experiență personalizată și plină de beneficii pentru sănătate.

Vanzator

Laura

Oriflame

Pe site din ian. 2024

Preț: 129 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Vanzare Directa
Suport din fier forjat pentru flori.
Loby Construct

- 11.06.2024

395 RON
Vanzare Directa
Suport de perete pentru cinci flori “Cal...
Loby Construct

- 11.06.2024

350 RON
Vanzare Directa
Suport cinci ghivece flori Copacel
Loby Construct

- 11.06.2024

300 RON
Vanzare Directa
Porti si garduri din fier forjat AMPRENT...
Loby Construct

Buftea - 11.06.2024

367 RON