Vânzare ZappAds
Distribuie

Peria Spa pentru Corp cu Rezervor de Gel de Duș

PRET: 60 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Vizualizări 2522
10.07.2024
Proprietar
PRET: 60 RON -10.07.2024
Vizualizări 2522

Articole si Unelte Casnice

Descriere

Transformă fiecare duș într-o experiență de răsfăț cu ajutorul periei noastre de corp inovatoare, echipată cu un rezervor inteligent pentru gel de duș. Acest instrument de frumusețe te va învălui în spumă și arome delicate, transformând igiena zilnică într-un ritual de îngrijire personală de lux.

Caracteristici cheie:

Rezervor de Gel Integrat: Cu un rezervor generos pentru gel de duș integrat în mânerul periei, nu va mai fi nevoie să jonglezi cu sticle și săruri de baie. Umple rezervorul și eliberează treptat gelul în timp ce te speli, pentru o experiență de duș fără efort.

Perii Fine pentru Exfoliere și Curățare: Perii periei noastre sunt proiectați pentru a exfolia delicat pielea și pentru a îndepărta impuritățile, lăsând pielea catifelată și radiantă. Poți ajusta intensitatea presiunii pentru o curățare personalizată.

Design Ergonomic: Mânerul periei este conceput ergonomic, oferind o priză confortabilă și o manevrare ușoară. Cu o formă bine echilibrată, peria se potrivește perfect în mână.

Material de Calitate: Peria noastră este fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la apă și ușor de curățat, asigurând o durabilitate de lungă durată.

Experiență de Răsfăț Spa: Cu această perie, fiecare duș devine o oază de răsfăț. Poți adăuga uleiuri esențiale sau geluri de duș preferate în rezervor pentru a crea o aromă personalizată și pentru a te relaxa în timp ce te speli.

Cu peria noastră de corp cu rezervor de gel de duș, vei transforma rutina de igienă personală într-un moment de răsfăț și revitalizare. Fii gata să-ți răsfeți pielea și simțurile în fiecare zi cu acest instrument de înfrumusețare inovator!

Vanzator

Mimaco

Proprietar

Pe site din ian. 2024

Preț: 60 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Vanzare Directa
Suport din fier forjat pentru flori.
Loby Construct

- 11.07.2024

395 RON
Vanzare Directa
Suport de perete pentru cinci flori “Cal...
Loby Construct

- 11.07.2024

350 RON
Vanzare Directa
Suport cinci ghivece flori Copacel
Loby Construct

- 11.07.2024

300 RON
Vanzare Directa
Porti si garduri din fier forjat AMPRENT...
Loby Construct

Buftea - 11.07.2024

367 RON