Vânzare ZappAds
Distribuie

Ochelari Lenovo Wireless cu Bluetooth si difuzor incorporat

PRET: 186 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Revânzare
Vizualizări 5096
11.06.2024
PRET: 186 RON -11.06.2024
Vizualizări 5096

Electronice si Electrocasnice

Accesorii Telefoane - Tablete

Casti

Descriere

Descoperă libertatea deplină în timpul activităților tale outdoor cu Ochelarii Lenovo Lecoo C8, echipați cu tehnologie Bluetooth și difuzoare integrate. Acești ochelari inteligenti sunt partenerii ideali pentru a te bucura de muzică, apeluri telefonice și protecție împotriva luminii albastre într-un singur dispozitiv.

Caracteristici Principale:

Sunet Clar și Wireless: Lenovo Lecoo C8 integrează un headset wireless Bluetooth, permițându-ți să te bucuri de sunetul preferat fără a fi nevoie de cabluri incomode. Ascultă muzică sau preia apeluri în timpul activităților tale preferate fără niciun efort.

Protecție Anti-Lumină Albastră: Ochelarii sunt proiectați pentru a reduce expunerea la lumină albastră emisă de ecranele dispozitivelor electronice, asigurând o protecție mai bună pentru ochii tăi în mediile digitale.

Design Sportiv și Confortabil: Cu un design ergonomic și rezistent la apă, ochelarii Lenovo sunt perfecți pentru activitățile tale outdoor. Sunt ideali pentru alergare, ciclism, drumeții sau pur și simplu pentru a-ți bucura de o zi la soare.

Hands-Free Calls: Funcția de apeluri hands-free îți permite să rămâi conectat fără a-ți scoate telefonul din buzunar. Poți prelua apeluri și să continui să te bucuri de activitățile tale fără a fi deranjat.

Compatibilitate Universală: Ochelarii Lenovo sunt compatibili cu o gamă largă de dispozitive Bluetooth, oferindu-ți versatilitate în utilizare și integrare ușoară în rutina ta zilnică.

Acumulator Durabil: Bucură-te de ore întregi de muzică și convorbiri datorită acumulatorului încorporat. Ochelarii Lenovo Lecoo C8 sunt proiectați să rămână alături de tine în toate aventurile tale.

Transformă experiența ta outdoor cu Ochelarii Lenovo Lecoo C8 - o combinație perfectă între tehnologie modernă și confortul stilului de viață activ!

Vanzator

ZappAds.ro

ZappAds

Pe site din ian. 2020

Pret: 186 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Revânzare

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Licitatie
Vand plava Video GTX 1660
Proprietar

Rădăuți - 16.06.2024

2500 RON
Vanzare Directa
Laptop Microsoft Surface Go 12.4"
Proprietar

Ploiești - 11.06.2024

2399 RON
Vanzare Directa
Masini de spalat Bosch, Whirlpool, Privi...
Proprietar

Timișoara - 16.06.2024

400 RON
Licitatie
Iphone 12 Pro Impecabil - Cluj-Napoca
Proprietar

Cluj-Napoca - 16.06.2024

3965 RON