Vânzare ZappAds
Distribuie

Mașinuță de Drift cu Telecomandă

PRET: 155 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Vizualizări 2361
10.07.2024
Proprietar
PRET: 155 RON -10.07.2024
Vizualizări 2361

Jucarii si Produse pentru Copii

Descriere

Pregătește-te să intri în lumea driftului și a vitezei cu mașinuța noastră de drift cu telecomandă, care vine cu două seturi de cauciucuri pentru o experiență de conducere de neuitat. Această mașinuță te va purta într-o aventură plină de acrobații și drifturi spectaculoase, totul la comanda ta.

Caracteristici cheie:

Performanță de Drift Excepțională: Cu un design special conceput pentru drift, mașinuța este capabilă să efectueze viraje strânse și să alunece cu eleganță. Poți să-ți impresionezi prietenii cu abilitățile tale de pilotaj.

Două Seturi de Cauțiucuri: Cu două seturi de cauciucuri incluse, vei putea să adaptezi mașinuța la orice suprafață. Treci ușor de la asfalt la teren accidentat pentru a explora noi provocări.

Telecomandă Ușor de Folosit: Telecomanda ergonomică cu funcții precise de control îți oferă comanda completă asupra mașinuței. Poți să ajustezi viteza și direcția cu ușurință.

Baterie de Durată: Bateria de înaltă capacitate îți oferă mai mult timp de distracție cu mașina de drift. Poți să te bucuri de mai multe curse fără să îți faci griji cu privire la încărcare.

Construcție Solidă: Mașinuța este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la șocuri, pentru a face față oricăror provocări pe teren.

Design Atractiv: Designul mașinuței este atractiv și modern, iar culorile vibrante îi vor captiva pe toți cei din jur.

Aduce-ți pasiunea pentru cursele de drift în viața reală cu mașinuța noastră de drift cu telecomandă. Cu două seturi de cauciucuri și o performanță impresionantă, această mașinuță este perfectă pentru aventuri pline de adrenalină. Experimentează senzații unice de viteză și control, și fă din fiecare cursă o experiență de neuitat!

Vanzator

Ioan Marian Bercea

Proprietar

Pe site din ian. 2024

Preț: 155 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Vanzare Directa
Terci Nestle diverse arome
Proprietar

Mărunței - 16.06.2024

1 RON
Vanzare Directa
Jucarii Thomas si Prietenii - Trenulete...
Krull Toys SRL

- 16.06.2024

80 RON
Vanzare Directa
Lego Creator Bundle Pack 3in1 66683 NOU/...
Proprietar

- 16.06.2024

190 RON
Vanzare Directa
Baby monitor Motorola
Proprietar

- 16.06.2024

80 RON