Vânzare ZappAds
Distribuie

Săpuniera cu Scurgere

PRET: 47 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Revânzare
Vizualizări 4811
13.05.2024
PRET: 47 RON -13.05.2024
Vizualizări 4811

Articole si Unelte Casnice

Descriere

Păstrează Săpunul Tău Uscat și Curat
Săpuniera cu scurgere este soluția ideală pentru a menține săpunul tău întotdeauna în cea mai bună formă. Cu un design inteligent și funcțional, acest produs îmbunătățește experiența de baie și face ca utilizarea săpunului să fie mai igienică și mai plăcută.

Caracteristici:

Scurgere eficientă: Săpuniera este prevăzută cu un sistem de scurgere care permite săpunului să se usuce rapid și să nu acumuleze apă, astfel încât să rămână curat și să dureze mai mult.
Design elegant și practic: Cu un aspect estetic plăcut, săpuniera se potrivește perfect în orice baie sau bucătărie și poate fi plasată pe chiuvetă, pe blat sau în duș.
Material de calitate: Săpuniera este fabricată din materiale rezistente la umiditate și durabile, ceea ce o face ideală pentru utilizare pe termen lung.
Ușor de curățat: Cu o suprafață netedă și fără colțuri ascuțite, săpuniera se curăță ușor și rapid, păstrându-și aspectul impecabil.
Eco-friendly: Folosind o săpunieră cu scurgere, contribui la reducerea deșeurilor și a consumului de săpun, deoarece acesta nu se topește sau nu se deteriorează prematur.
Păstrează săpunul tău întotdeauna curat și uscat cu ajutorul săpunierei cu scurgere. Cu acest produs practic, poți să te bucuri de săpunul tău preferat pentru o perioadă mai lungă și să ai mereu o baie sau o bucătărie ordonată și igienică.

Vanzator

ZappAds.ro

ZappAds

Pe site din ian. 2020

Pret: 47 RON Livrare: 2-15 zile Transport Gratuit
Revânzare

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Vanzare Directa
Suport din fier forjat pentru flori.
Loby Construct

- 11.05.2024

395 RON
Vanzare Directa
Suport de perete pentru cinci flori “Cal...
Loby Construct

- 11.05.2024

350 RON
Vanzare Directa
Suport cinci ghivece flori Copacel
Loby Construct

- 11.05.2024

300 RON
Vanzare Directa
Porti si garduri din fier forjat AMPRENT...
Loby Construct

Buftea - 11.05.2024

367 RON