Vânzare ZappAds
Distribuie

Vibrator pentru Lenjerie Intima cu Telecomanda

PRET: 110 RON Livrare: 2-15 zile
Revânzare
Vizualizări 3798
14.09.2023
PRET: 110 RON -14.09.2023
Vizualizări 3798

Haine, Accesorii si Cosmetice

Accesorii

Alte accesorii

Descriere

Descoperă o nouă dimensiune a plăcerii și intimității cu vibratorul nostru inovator pentru lenjerie intimă cu telecomandă. Conceput pentru femeile care doresc să-și exploreze și să-și exprime plenar dorințele, acest vibrator discret adaugă o notă captivantă de aventură în viața ta sexuală.

Caracteristici cheie:

Design Elegant și Discret: Acest vibrator este discret și ușor de purtat în lenjeria intimă, oferind o senzație de confort și discreție. Se potrivește perfect contururilor corpului tău pentru o experiență plăcută și plină de plăcere.

Telecomandă Wireless: Telecomanda wireless vă permite să preluați controlul complet asupra plăcerii, chiar și în momentele cele mai incitante. Poți ajusta intensitatea și modelele de vibrații pentru a obține exact ceea ce-ți dorești.

Material de Calitate Premium: Vibratorul nostru este fabricat din materiale sigure pentru corp, care se simt catifelate și delicate pe piele. Este ușor de curățat și rezistent la apă, pentru a te putea bucura de el oriunde.

Multiple Moduri de Vibrații: Vibratorul vine cu o gamă variată de moduri de vibrații, de la trepte delicate la intensități puternice, pentru a satisface toate preferințele tale.

Reîncărcabil și Ecologic: Aparatul este reîncărcabil, ceea ce îl face economic și prietenos cu mediul înconjurător. Nu mai e nevoie să cumperi baterii.

Ideal pentru Cupluri: Acest vibrator nu este doar pentru plăcerea solitară, ci și pentru cuplurile aventuroase care doresc să își îmbogățească viața sexuală.

Transformă momentele de intimitate în experiențe de neuitat cu ajutorul vibratorului nostru pentru lenjerie intimă cu telecomandă. Ia-ți plăcerea în propriile mâini - sau în mâinile partenerului tău - și bucură-te de călătoria spre plăcerea supremă.

Vanzator

ZappAds.ro

ZappAds

Pe site din ian. 2020

PRET: 110 RON Livrare: 2-15 zile
Revânzare

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Licitatie
Vand Parfum Christian Dior Sauvage
Proprietar

Ramnicu Valcea - 28.09.2023

215 RON
Vanzare Directa
Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de...
SOKOLOV

- 16.09.2023

1 RON
Vanzare Directa
Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de...
SOKOLOV

- 16.09.2023

1 RON
Vanzare Directa
Bijuterii din aur cu inserții de pietre...
SOKOLOV

- 16.09.2023

1 RON