Vânzare ZappAds
Distribuie

Vibrator pentru Femei cu Stimulare Orală

PRET: 140 RON Livrare: 2-15 zile
Revânzare
Vizualizări 3693
13.09.2023
PRET: 140 RON -13.09.2023
Vizualizări 3693

Haine, Accesorii si Cosmetice

Accesorii

Alte accesorii

Descriere

Descoperă noi nivele de plăcere și satisfacție cu vibratorul nostru pentru femei, echipat cu funcția de stimulare orală. Această jucărie sexuală inovatoare redefinește intimitatea și aduce în dormitor o experiență uluitoare de stimulare orală, fără a implica un partener.

Caracteristici cheie:

Stimulare Orală Realistă: Vibratorul nostru este proiectat pentru a imita senzațiile oferite de stimularea orală, oferindu-ți o experiență intimă autentică și satisfăcătoare.

Design Elegant și Ergonomic: Forma și dimensiunea vibratorului sunt perfecte pentru a se potrivi confortabil în mână și pentru a se adapta ușor la anatomia feminină.

Mai Multe Moduri de Vibrații: Alege dintr-o varietate de moduri de vibrații și intensități, pentru a-ți personaliza experiența și a găsi ceea ce te face să te simți cel mai bine.

Material Sigur și Moale: Vibratorul nostru este fabricat din material de înaltă calitate, moale și non-toxic, pentru a asigura confortul și siguranța ta în timpul utilizării.

Reîncărcabil și Rezistent la Apă: Cu o baterie reîncărcabilă, vibratorul nostru este ecologic și economic. Este, de asemenea, rezistent la apă, permițându-ți să te bucuri de experiența sa sub duș sau în cadă.

Transformă-ți momentele intime într-o călătorie plină de plăcere și descoperire cu vibratorul pentru femei cu funcția de stimulare orală. Indiferent dacă ești singură sau îl împarți cu un partener, această jucărie sexuală inovatoare îți oferă o experiență intimă unică și intensă. Experimentează plăcerea și satisfacția într-un mod complet nou, cu acest vibrator de top în domeniul stimulării orale.

 Produsul este livrat sigilat fara a avea detalii exterioare despre continut, iar pe factura emisa si pe tranzactia bancara nu se vor afisa detaliile produsului.

 Pachetul contine : 
1 x Jucarie sexuala 
1 x Cablu de incarcare

Vanzator

ZappAds.ro

ZappAds

Pe site din ian. 2020

PRET: 140 RON Livrare: 2-15 zile
Revânzare

Bucuresti, Sector 1

Recenzii
0 Recenzii de afisat
 
Anunturi similare
Licitatie
Vand Parfum Christian Dior Sauvage
Proprietar

Ramnicu Valcea - 28.09.2023

215 RON
Vanzare Directa
Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de...
SOKOLOV

- 16.09.2023

1 RON
Vanzare Directa
Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de...
SOKOLOV

- 16.09.2023

1 RON
Vanzare Directa
Bijuterii din aur cu inserții de pietre...
SOKOLOV

- 16.09.2023

1 RON